• Kino
  • Mapa
  • Ogłoszenia
  • Forum
  • Komunikacja
  • Raport
stat
Wydarzenie już się odbyło

Optymalizacja kosztów gastronomii

Zapraszamy na konferencję "Optymalizacja kosztów gastronomii", która odbędzie się 4 kwietnia 2019 r. w Hotelu Sheraton Sopot.

maj 22-23

środa - czwartek

Gdańsk,
bilety 49 - 849 zł
SZCZEGÓŁOWY PROGRAM
PRELEGENCI

Organizatorami wydarzenia są "Pracodawcy Pomorza", Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku oraz grupa Venturis HoReCa. Konferencję dedykujemy inwestorom, prezesom, dyrektorom, F&B menedżerom, szefom oraz pracownikom kuchni oraz wszystkim tym, dla których kwestie związane z podnoszeniem konkurencyjności sektora gastronomicznego są istotne.

Celem konferencji jest dyskusja i prezentacja kluczowych kwestii dotyczących:
- możliwości poprawy wyniku finansowego gastronomii;
- optymalizacji planowania produkcji;
- ograniczenia marnotrawstwa jedzenia;
- zastosowania filozofii 'zero waste' w gastronomii;
- wsparcia analitycznego pracy kuchni;
- budowania strategii CSR - odpowiedzialnego biznesu w kontekście ograniczania wpływu gastro na środowisko;
- tworzenia systemów motywacyjnych i łączenie ich z celami związanymi z lepszym wynikiem finansowym.

Informacja o biletach

Opinie

Moim zdaniem

Ludzie biznesu

Zbigniew Canowiecki

Prezes Zarządu „Pracodawców Pomorza”. Jest absolwentem Politechniki Gdańskiej....