Zapraszamy na konferencję "Optymalizacja kosztów gastronomii", która odbędzie się 4 kwietnia 2019 r. w Hotelu Sheraton Sopot.
Podobne wydarzenia
SZCZEGÓŁOWY PROGRAM
PRELEGENCI
Organizatorami wydarzenia są "Pracodawcy Pomorza", Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku oraz grupa Venturis HoReCa. Konferencję dedykujemy inwestorom, prezesom, dyrektorom, F&B menedżerom, szefom oraz pracownikom kuchni oraz wszystkim tym, dla których kwestie związane z podnoszeniem konkurencyjności sektora gastronomicznego są istotne.
Celem konferencji jest dyskusja i prezentacja kluczowych kwestii dotyczących:
- możliwości poprawy wyniku finansowego gastronomii;
- optymalizacji planowania produkcji;
- ograniczenia marnotrawstwa jedzenia;
- zastosowania filozofii 'zero waste' w gastronomii;
- wsparcia analitycznego pracy kuchni;
- budowania strategii CSR - odpowiedzialnego biznesu w kontekście ograniczania wpływu gastro na środowisko;
- tworzenia systemów motywacyjnych i łączenie ich z celami związanymi z lepszym wynikiem finansowym.
PRELEGENCI
Organizatorami wydarzenia są "Pracodawcy Pomorza", Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku oraz grupa Venturis HoReCa. Konferencję dedykujemy inwestorom, prezesom, dyrektorom, F&B menedżerom, szefom oraz pracownikom kuchni oraz wszystkim tym, dla których kwestie związane z podnoszeniem konkurencyjności sektora gastronomicznego są istotne.
Celem konferencji jest dyskusja i prezentacja kluczowych kwestii dotyczących:
- możliwości poprawy wyniku finansowego gastronomii;
- optymalizacji planowania produkcji;
- ograniczenia marnotrawstwa jedzenia;
- zastosowania filozofii 'zero waste' w gastronomii;
- wsparcia analitycznego pracy kuchni;
- budowania strategii CSR - odpowiedzialnego biznesu w kontekście ograniczania wpływu gastro na środowisko;
- tworzenia systemów motywacyjnych i łączenie ich z celami związanymi z lepszym wynikiem finansowym.